ODO F4 – Nieuwerkerk F8 (4-4)

Vanmorgen begonnen we niet zo goed, in de eerst tien minuten kwamen we al met 3-0 achter tegen Nieuwerkerk. Het lukt niet om de bal goed over te spelen en te scoren. Bij Nieuwerkerk ging wel elke kans er in helaas. Nadat Mees als superspeler erin kwam werd het gelukkig snel 1-3. Na de pauze scoorde Nieuwerkerk weer snel, 1-4. Iris kwam er als superspeler in stond heel mooi vrij onder de paal en scoorde 2-4. Toen werd het spannend We gingen steeds beter spelen. Wat een kansen, maar niets ging er in. Het treintje ging weer rijden/ lopen en er werden goede strakke ballen gegooid en toen stond het 3-4. Toen ging de zoemer, maar de scheidsrechter zei nog 30seconden. We onderschepten onder de paal van Nieuwerkerk de bal, er werd keihard naar voren gelopen, Bas gooide een lange bal op Frederique, die gooide naar een keihard lopende Fleur, die zag Mees vrij staan en 1 seconde voor tijd werd de 4-4 gemaakt. Dit doelpunt was echt teamwork, wow!
Iris wat ga je steeds beter gooien en wat kan je lekker schieten. Je ziet goed je kansen onder de paal en gooit ze er in, top!
Bas wat heb jij een meters gelopen achter je jongetje aan. Je was er de hele tijd bij met verdedigen. Heel goed gedaan! Je hebt mooie ballen gegooid.
Fleur wat kan je al knap onderscheppen en vrijlopen, daardoor krijg je mooie kansen. Helaas gingen ze er vandaag iet in.
Frederique wat heb je knap staan verdedigen de twee helft. Je kan al goed vrijlopen ga zo door.
Roos wat kan je al hard gooien, ik zag je vandaag ook uitstappen knap hoor!
Mees wat ontzettend fijn dat de bal er de laatste seconde inging!