KOAG F1 – ODO F2 (5-4)

Vandaag moesten we tegen KOAG F1. De rit naar Krimpen was leuk. Er werd had meegezongen op Kinderen voor Kinderen en er was file. We hebben druppels op het raam geteld. Toen we bij KOAG waren moesten we wel opschieten want de wedstrijd ging al bijna beginnen.

We begonnen goed! En kwamen 0-2 voor:) Toen maakte KOAG 1-2. Gelukkig scoorde Joep de 1-3! Het was wel spannend. We hadden heel veel kansen maar geen een ging erin! In de verdediging lieten we soms onze tegenstander schieten dus scoorde KOAG 2-3. Wij scoorde nu gelukkig weer: 2-4. Dit bleef heel lang omdat we goed gingen verdedigen. Iedereen maakte goed een dakje zodat KOAG niet kon schieten. Helaas ging het daarna minder goed. We waren een beetje moe. KOAG scoorde 3x achter elkaar waardoor het 4-5 was. Dit vonden we allemaal heel jammer!

Volgende week zijn we vrij en hoeven we niet te korfballen! Maar we gaan deze week weer goed trainen!

Groetjes Ilse & Tjerk