ODO F1 – RWA F1 (16-9)

De wedstrijd tegen RWA was een uurtje vervroegd, zodat Jakomijn erbij kon zijn! Voor de wedstrijd herhaalde we weer de afspraken: goed uitstappen, aan de buitenkant gooien, op tijd gooien en met je buitenste hand gooien. En natuurlijk goed op je tegenstander letter in de verdediging, want RWA kan ook goed scoren. Als extraatje spraken we af om weer te proberen om doorloopballen te nemen. ODO in de vorm van Lieke begon direct scherpt met schieten, Lieke scoorde de 1 en 2-0. Al in de eerste helft, wisten de anderen ook tot scorende komen, super zeg! Omdat RWA een aantal keer een superspeler kon inzetten en daarna ook gewoon goed wist te scoren, bleef het spannend en gingen we rusten met 7-6. In de rust werden de complimenten uitgedeeld voor het nakomen van de afspraken met het gooien, super om te zien! Alleen werd er te vaak te slap verdedigd en niet goed opgelet, dan kon echt nog beter. Na rust en met name de laatste 10 minuten ging bij ODO het gas erop en werd er veel gescoord. De eindstand was 17-9 (volgens onze app) en 16-9 volgens de knkv app, maar dat maakt ook niet zoveel uit. Het was genieten aan de kant vandaag! Vooral hele trotse coachen over het het: goed uitstappen, aan de buitenkant gooien, op tijd gooien en met je buitenste hand gooien! We zagen het allemaal terug! Ook de doorloopbal is geprobeerd, top! Allemaal weer gescoord! Volgende week mogen we al om 9:00 bij Wion spelen, dus vroeg naar bed op vrijdag!
groetjes Anouk en Jakomijn