Informatievoorziening

ODO Nieuwsbrief

Om iedereen te voorzien van de noodzakelijke of meer onderhoudende informatie heeft ODO een wekelijkse digitale nieuwsbrief. Op deze pagina lees je alles over ons clubblad.

Persoonlijke mail met ODO-activiteiten

Wekelijks ontvangen de spelende leden (of hun ouders/verzorgers) een mailtje vanuit Plunje met daarin een deel van de activiteiten van de week, dit gaat met name over spelen, invallen, fluiten en bardiensten. Dit mailtje kan gezien worden als een stukje extra service, de opgenomen activiteiten zijn ook te vinden in Mijn ODO. Het ontslaat leden niet van het lezen van de nieuwsbrief, ook omdat niet alles is opgenomen in de e-mail.

Plunje is de planningtool voor ODO wedstrijden. Voor iedere wedstrijd heb je te maken met spelers, reserves, coaches, scheidsrechters, chauffeurs en op het veld ook de bardiensten. Door Plunje is het voor de aanwijzer (wedstrijdsecretaris, KC) mogelijk om te zien welke activiteiten iemand op een dag heeft (ofwel beschikbaar is). Tevens wordt het aantal keer dat je rijdt, scheidsrechter bent en bardienst doet, geteld en weergegeven in de planningsoverzichten. De aanwijzer kan hiermee rekening houden.

ODO op het web

Al vele seizoenen heeft ODO een actuele en veel gebruikte internetsite. Als je iets wilt plaatsen op de website neem dan contact op met de beheerders.

ODO is natuurlijk ook actief op de diverse sociale media:

Foto-archief

Op de website van ODO staan aardig wat foto’s van verschillende activiteiten door de jaren heen. In seizoen 2012/2013 is een begin gemaakt met het archiveren van alle foto’s op hoge resolutie op Flickr. Heb je nu foto’s gemaakt van een wedstrijd of activiteit neem dan contact op met de beheerders om deze te uploaden in de photostream. Juist ook als het foto’s van meer dan tien jaar terug zijn!

ODO in de Pers

Regelmatig staan er stukjes in de Schakel of het Algemeen Dagblad/Haagsche Courant, Algemeen Dagblad/Rotterdams Dagblad. De meeste stukjes worden gescand en verschijnen op deze pagina.

Spreekbeurten of werkstukken

Er is nog wel eens vraag naar informatie over korfbal voor werkstukken of spreekbeurten op school. De korfbalbond KNKV heeft hier op ingespeeld met een speciale website.