Bootcamp

Bootcamp is in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Is binnen in een sportschool zitten niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is de ODO Bootcamp echt iets voor jou! De ODO Bootcamp trainingen bestaan o.a. uit: hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen op ons mooie complex. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. De begeleiding is onder de deskundige leiding van de trainers van Fit Industries.

Voor wie is het bedoeld?
Voor volwassenen. De trainers van Fit Industries, het bedrijf van o.a. Jip Regtop, zijn opgeleid om sporters met verschillende niveau’s goed te kunnen begeleiden.

Wanneer is het?
Iedere donderdag om 19:30.

Waar zijn de trainingen?
Op het vernieuwde sportcomplex van ODO Maasland. De velden zijn gelegen aan de Baanderheer 20 in Maasland. Meestal zijn we te vinden op het grasveld, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van het beachveld of kunstgras. In de winter gebruiken we het kunstgras.

Wat heb ik er voor nodig?
Een sportieve outfit waarin je lekker beweegt. Bidon met water is ook wel lekker met warmer weer.

Wat kost dat dan?
Er zijn twee opties waaruit je kan kiezen. De meest laagdrempelige optie is om ODO Bootcamp lid worden. De contributie (seizoen 2023/2024) bedraagt dan 23 euro per maand, per kwartaal te voldoen. En is vervolgens per maand opzegbaar. De tweede optie is om regulier ODO lid te worden. Je betaalt de contributie dan per seizoen. Klik hier voor de contributies voor het huidige seizoen. Het seizoen loopt van augustus t/m juli, mocht je ergens midden in het seizoen lid worden, wat gewoon kan, dan berekenen we het naar rato. Welke optie van lidmaatschap je ook kiest je bent volwaardig lid van ODO. Het is dus niet mogelijk om per keer te betalen, maar keertje vrijblijvend proberen kan zeker.

Meer informatie over lidmaatschap van ODO

Mogen de ‘korfballers’ ook meedoen?
We zien de ODO Bootcamp als een toevoeging aan het sportaanbod van ODO. Volwassen ODO-leden (de senioren) die jaarlijks de seniorencontributie voldoen zijn van harte welkom op de Bootcamp, zowel structureel als incidenteel, zonder extra bijdrage.

Hoe kan ik lid worden?
Doe je mee? Geef je dan op bij Erik Passchier door een kort mailtje te sturen. We hebben je naam, adres, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres nodig en natuurlijk welk type lidmaatschap(regulier lidmaatschap of Bootcamp lidmaatschap) je wilt.

Kan ik het eerst een keertje proberen?
Ja, dat is geen probleem. Heb je nog nooit meegedaan en ben je nieuwsgierig zijn naar Bootcamp. Kom dan gerust één of twee keer vrijblijvend meedoen voordat je besluit of je daadwerkelijk lid willen worden. Laat wel even aan André weten wanneer je keertje mee wilt doen en achteraf wat je er van vond.

Ik heb toch nog een vraag?
Als er nu nog vragen zijn neem even contact op.

André Buitelaar
e-mail | 06 14224224