Afscheid…

Afgelopen weken bereikte ons bij ODO het bericht dat twee markante leden uit het verleden helaas zijn overleden. Met beide mensen hadden we niet erg veel contact meer, maar dat neemt niet weg dat beiden hun strepen bij en vooral voor ODO meer dan verdiend hebben. Vandaar dat we hier toch een kort berichtje willen plaatsen.

Ten eerste Dicky Jordaan. Zij is in maart jl. overleden. Dicky is vele jaren zeer actief voor ODO geweest. Samen met haar man Maarten en ook haar twee zoons Wilco en Bart hebben bij ODO gespeeld. Inmiddels is dit alles een lange tijd geleden. Dicky ken ik zelf persoonlijk nog van de ODO varia. Vroeger had ODO een maandelijkse varia en een wekelijks Suffertje. Ik weet dat Dicky vele jaren een van de drijvende krachten was achter de ODO varia. Maar dat is zeker niet het enige wat Dicky voor ODO gedaan heeft. Ze is met haar gezin een lange tijd een van de belangrijke families geweest waar ODO op dreef. Wij wensen Dicky haar familie en vrienden alle sterkte toe. Het is van afstand, maar niet minder gemeend.

Ten tweede Rob Noordermeer. Rob is vorige week overleden, hij woonde met zijn vrouw Len de laatste jaren in de Singelhof en is daar ook zeer actief geweest, dus niet alleen bewoner. In de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw was Rob een zeer actieve ouder. Ik meen dat hij via zijn dochter Karen en zijn zoon Frank bij ODO terecht gekomen is. In de functie van begeleider van ODO (uit mijn hoofd) 2 en later ook een aantal jaar actief als voorzitter van de technische commissie. Kortom ook weer een gezin waar ODO vele jaren op heeft gedreven. Ook Rob zijn familie en vrienden wensen wij sterkte toe met het verwerken van het verlies.

Namens het ODO bestuur,
Erik Passchier