ODO E1 – Avanti/Post Makelaardij E5 (7-5)

We hebben gewonnen!!! Kanjers van de E1: dit waren de eerste winstpunten voor jullie sinds 30-09-2023. Zoveel wedstrijden in de zaal waarvan Jordy en ik dachten dat jullie het konden winnen omdat jullie zo goed korfbalden met elkaar!! Maar helaas kwamen er niet eerder punten uit die wedstrijden tevoorschijn. En gisteren tegen Avanti E5 hebben we vanwege goed samenspel en mooie kansen toch weten te winnen! Jordy en ik zijn ontzettend trots op jullie.

Het spelletje spelen jullie heel goed, eigenlijk al weken. Er worden prachtige aanvallen opgezet. Doorloopballen gaan vaak nog mis, maar we blijven ze oefenen want technisch worden ze echt steeds beter. Leuk om te zien dat we gisteren met onze schoten toch 7 doelpunten wisten te maken. Jullie speelden snel door en omdat er tempo in de bal zat waren jullie de tegenstander te snel af. Ook ging het verdedigen heel erg goed. Jullie waren allemaal scherp en op het juiste moment tussen de paal en de tegenstander. Heel knap van Avanti dat ze vanuit alle hoeken van het veld wisten te scoren, maar jullie scoorden er (eindelijk!!) meer dan de tegenstander.

Jordy en ik vinden het eigenlijk niet heel belangrijk dat we winnen; wel dat we ontwikkeling blijven zien! En dat zien we elke wedstrijd weer. Maar toch hebben jullie deze punten dubbel en dwars verdiend!!

Aan het einde van de middag mochten jullie nog team van de week zijn met de hele E en hadden de dames een feestje bij Liz! Wat een prachtig weekend moet het voor jullie geweest zijn!!

Fijne vakantie gewenst allemaal en we hopen jullie op 11 mei weer fit en zonder blessures te zien schitteren tegen Phoenix E3.

Groetjes Jordy en Marjanneke