NIO D1 – ODO D2 (4-3)

NIO D1- ODO D2

Deze zaterdag mocht de D2 weer aantreden tegen een bekende tegenstander, namelijk NIO D1. Wedstrijden tegen NIO blijken bijna altijd spannend, dat beloofde dus een leuke wedstrijd te worden!

In het koude en winderige Rotterdam gingen we voorspoedig van start. Al snel stonden we met 1-0 voor en dit was ook de ruststand. Door knap verdedigen wisten we de eerste helft de 0 te houden, goed gedaan D2!

De tweede helft wisten we de voorsprong iets uit te bouwen maar NIO liet zich niet uit het veld slaan. Helaas bleek de tweede helft voor ons net iets te lang te duren en kon NIO er met de winst vandoor gaan. Ondanks het verlies hopen we dat jullie je wilskracht en inzet vasthouden en de komende wedstrijd weer laten zien. Nu genieten van de Meivakantie en daarna spelen we 11 mei de wedstrijd tegen Ijsselvogels.