Wij zijn ODO

ODO is de korfbalvereniging van Maasland. Onze club heeft ongeveer 250 leden. Een groot deel daarvan is jeugd in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Vanaf 6 jaar spelen we op zaterdag competitiewedstrijden en trainen we daarnaast 1 of 2 keer per week. Elk jeugdteam heeft 2 vaste begeleiders die zowel de training geven als de wedstrijden coachen. De meeste coaches korfballen zelf ook nog fanatiek, zelfs in ons hoogste team ODO 1. Op deze manier kunnen we onze jeugd het beste voorbeeld geven zodat zij misschien later ook in ODO 1 zullen schitteren. Alle spelers die nu in ODO 1 spelen zijn door ons zelf opgeleid!

Bij de kinderen van 3 tot 6 jaar staat de sportieve ontwikkeling van het kind centraal. Deze kinderen zitten in onze Kangoeroe Klup. Zij trainen op zaterdagochtenden maken spelenderwijs kennis met korfbal. Voor volwassenen organiseert ODO op donderdagen bootcamp op het eigen veld.

ODO is veel meer dan korfbal. Voor de jeugd worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een Casino Avond, Sinterklaas, playbackshows en het jaarlijkse jeugdkamp als hoogtepunt. Teamspirit is in alle 25 teams te vinden, maar dwars door alle teams is de clubsfeer voelbaar. Niet voor niets won ODO in 2018 de landelijke titel “Sportpleziervereniging van het Jaar 2018”

Direct lid worden, of eerst vrijblijvend proberen?

Natuurlijk vinden we het leuk als je direct lid wilt worden, maar we snappen als je ODO eerst beter wilt leren kennen. Mocht je eerst een paar weken vrijblijvend willen meetrainen, neem dan contact op met de wedstrijdsecretarissen

Als je direct wilt inschrijven kan dat via een mail naar onze secretaris. Meer info over het lidmaatschap (o.a. contributie) lees je in onze hier.