ZKV (Zu) E2 – ODO E3 (1-1)

Wat een gave wedstrijd!

Zuidland, de eerste competitiewedstrijd veld van het nieuwe seizoen. Met een voltallig en fit team begon E3 aan hun wedstrijd op het mooie gras van ZKV.
De wedstrijd ging gelijk op. Over en weer werden er kansen gecreëerd. De eerste grote kans voor ODO was voor Angeli. Die zag haar poging tegen de korf komen. Er werd goed samen gespeeld. Na goed verdedigingswerk zochten jullie elkaar goed op om naar de helft van de tegenstander te gaan. Ook Marieke en Guus misten de korf op een haar na. Na het eerste kwart was de stand nog 0-0. Alles lag nog open. Helaas trof de tegenstander wel de korf in de tweede kwart na een kort concentratieverlies van de ODO’ers. Helaas. Aaron en Sanne deden nog een verwoede poging om gelijk te maken, maar werden erg goed verdedigd. Ruststand 1-0. Een tactische bespreking met de coaches volgde en ODO begon vol goede moed aan het derde kwart. Ook hier ging het over en weer. Op het eind van het derde kwart kreeg ZKV nog een strafworp. Gelukkig ging deze mis. Het vierde kwart was alles erop of eronder. Er werd weer goed samen gespeeld en kansen gecreëerd. Maud moest vanwege een blessure helaas het veld verlaten. Met nog 5 minuten op de klok maakte Sanne na een prachtige opbouw de gelijkmaker voor ODO. 1-1! De laatste 5 minuten waren hectisch en leek het er zelfs op dat ODO met de winst naar huis kon gaan, maar het bleef bij 1-1.