ODO E2 – Tempo E1 (10-9)

Vandaag mochten we weer voor het eerst oefenen tegen Tempo E1 in de zaal.
Omdat Eva vorige week gevallen is was het niet zeker of zij ook mee zou spelen maar ze was er wel bij voor de support.
We begonnen direct met snel doorgooien en veel rond spelen waardoor we snel de opening konden maken.
De tegenstander is een goeie tegenstander en die maakte het ons knap lastig waardoor het heel lang gelijk op ging.
We gingen rusten met 5-5 dus het werd zeker nog een spanende 3e en 4e deel van de wedstrijd.
In de rust kregen we nog wat tips en aanwijzingen van Marieke maar we moesten vooral goed blijven overgooien en kort verdedigen.
Na de rust pakte we het weer goed op en kwamen we op een mooie voorsprong van 9-6.
Het 4e deel kwam Eva ook nog even in het veld nadat Remco haar pols had getapet.
We speelden weer lekker snel rond maar Tempo dacht wij kunnen het ook dus die maakten ineens 3 doelpunten.
Oeps 9-9 toch nog maar even de turbo aan en er toch nog maar even voor gaan en daar kwam Juul om de hoek Boem 10-9.
En daar vloot de scheidsrechter af !!! Gelukkig de eerste overwinning in de zaal.
We hebben weer lekker gespeeld en op Eva na hebben we allemaal gescoord maar dat gaat goed komen ;-))