Albatros E4 – ODO E4

Vandaag moesten we de aller eerste wedstrijd in de zaal. Het was om te oefenen dus dat moesten we ook doen van Jenny en Liza. Iedereen moest oefenen om met links te gooien naar links en ertussen te durven springen, en als het dan fout ging was dat niet erg!

We beginnen nog een beetje slapend, en stonden snel 1-0 achter, maar snel daarna scoorde wij ook 1-1. De eerste 30 minuten gingen gelijk op! Het was spannend en iedereen moest goed op blijven letten! 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4, 4-4?

Iedereen bleef er goed tussen springen waardoor we veel ballen onderschepte. Als we mis zaten was dat niet erg, want dan stonden de andere spelers goed bij hun tegenstander! Hierdoor konden wij veel aanvallen en Albatros weinig. We deden goed vrijlopen en schoten op de goede momenten! Iedereen bleef goed volhouden wat heel knap was??

Hierdoor hadden we de laatste 10 minuten veel kansen en werd het 4-9!!

We zijn klaar voor de competitie! En hebben eindelijk een teamfoto gemaakt!

Groetjes Tjerk (&Liza&Jenny)