Fortuna/Delta Logistiek E3 – ODO E4

Hallo allemaal,

Vandaag moesten we weer tegen Fortuna! Vorige week was het heel spannend en verloren we net 7-9 en deze week wilde we heel graag winnen!

We hebben voor de wedstrijd afgesproken om in de aanval (1) kleine stukjes te gooien en (2) goed uitstappen. In de verdediging hebben we geoefend met het verdedigen van de lange bal: degene die de bal gooit moet helemaal dichtbij verdedigd worden met 2 handen en de andere 3 moeten gelijk meerennen!

Joep was er niet dus we waren vandaag met Sanne, Junailee, Tjerk en Donna. Iedereen mocht een hele wedstrijd.

De eerste 10 minuten gingen goed, we hadden veel kansen, maar af en toe was er weinig pit! Na 10 minuten stond het 2-1!

Het werd heel spannend en we gingen er helemaal voor: 2-2, 3-2, 3-3, 3-4, 4-4, 4-5, 5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 7-7, 7-8 en op het allerlaatste 7-9! De ouders vonden het super spannend!

We hebben vandaag gewonnen omdat we goed hebben gespeeld, goed hebben verdedigd en goed de concentratie hielden. Iedereen bleef goed meelopen met zijn tegenstander tot de laatste seconden. Daardoor konden hun weinig schieten en we deden veel onderscheppen:) De scheidsrechter was goed en streng, en legde heel veel uit!

In de poule is het nog spannend, we kunnen nog kampioen worden!