Dijkvogels E1 – ODO E1 (2-9)

IJzersterk.

Zo noemen wij jullie spel van vandaag tegen de Dijkvogels. In deze wedstrijd wisten jullie het onderscheppen en het Dijkvogels moeilijk maken om in de aanval in hun spel te komen heel sterk uit te spelen. Een enkele keer kon Dijkvogels wel een schot lossen en/of een kans creëren. Aanvallend werd er niet alleen via de uitbraak, maar ook met rondspelen toch ietwat onrustig gespeeld. Mooie passes werden afgewisseld met slechte passes. Niet dat de goals die we maakten, niet mooi waren hoor. Maar vooraf hebben we het er over gehad, schiet om te scoren en niet om te schieten…. We moeten echt meer scoren uit het aantal kansen dat we krijgen! Maar het goede gevoel overheerst dat jullie een hele wedstrijd zo sterk kunnen spelen. En ja, dan wordt er af en toe een foutje gemaakt….dat is het risico van ons ‘spelletje’!

We gaan dinsdag weer flink oefenen en donderdag weer een wedstrijd tegen Dijkvogels, thuis. Wij zijn benieuwd of jullie dezelfde inzet of zelfs nog een stapje hoger kunnen uitvoeren!

(met dank aan Juliette die extra mee ging voor het geval dat….)

Sam en Rob