Avanti/Flexcom E2 – ODO E3 (6-5)

De E2 mocht vandaag de 2e wedstrijd in de competitie naar Pijnacker om tegen Avanti te spelen.
Door invalbeurten en invallers was het vertrek wat rommelig, zodat de laatste spelers pas 11 minuten voor het fluitsignaal aankwamen. Er waren gelukkig wel 5 spelers, zodat we konden wisselen tussen de kwarten.

Het weer was uitstekend voor de supporters, maar om te spelen was het wel wat warm.
De wedstrijd ging lekker gelijk op. De teams waren aan elkaar gewaagd. Vlak voor de eerste rust kwamen we door een mooi doelpunt van Fleur voor. Helaas wist Avanti de stand weer gelijk te trekken.
In de 10 minuten die volgden kwamen we zelfs met 4-1 achter. Dat was niet omdat de tegenstander heel veel beter was, maar vooral omdat de bal bij hen minder uit de korf stuiterde dan bij ons. Langzaam maar zeker kreeg ODO de overhand. Na een paar halve doelpunten (langs lijn werden ze door sommige ouders al geteld) werd de stand toch gelijk getrokken door mooie doelpunten van Fleur (2x) en Thijmen. Avanti liep daarna toch weer uit naar 6-4. In de laatste minuut maakte Sophie het laatste doelpunt van de wedstrijd, 6-5.

Ons team gaat steeds beter wennen aan de spelregels voor de E-teams. Volgende week weer vol goede moed een nieuwe wedstrijd.
Fleur en Eva, bedankt voor het invallen.