ODO F1 – Achilles (Hg) F2 (18-7)

Vandaag speelde we 2e wedstrijd van de competitie. Vorige week wonnen we de uitwedstrijd in de stromende regen. Vandaag scheen de zon heerlijk en stond Achilles uit Den Haag op het programma.

De eerste 5 minuten was ODO vooral in de aanval, maar werd er niet gescoord.
Na een flink aantal pogingen scoorde Feline het eerste doelpunt. In de aanval erna trok Achilles de stand weer gelijk. Na de 2-1 van Feline gebeurde hetzelfde. Achilles kwam zelfs een punt voor. Na de gelijkmaker van Mees gaven we gas en liep de F1 uit naar 10-5 door doelpunten van Feline en Anne. De elfde en waalde goal waren voor Bas. Anne en Feline zorgden voor een stand van 15-7. Feline scoorde zelfs nog een strafworp die de scheidsrechter gaf. Helaas telde deze niet, omdat hij nog niet gefloten had. Het zag er wel heel mooi uit. Fleur had de hele wedstrijd ook heel goed haar best gedaan en kreeg aan het einde wat extra de bal van iedereen. Fleur scoorde 2x achter elkaar 18-7. Het hele team had zo een doelpunt gemaakt. Bovendien hadden we allemaal goed samengespeeld. Anne maakte nog het 18e ODO doelpunt. De eindstand was hierdoor 18-7. Vanaf de kant was het leuk om te zien hoe goed het team samenspeelde. Door het snelle spel krijgt iedereen kans om te scoren en het is nog gezellig ook.

Groeten, Mees en Rob