Vacature Trainer / Coach C-jeugd (m/v)

CKC ODO Maasland is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een:

Trainer / Coach C-jeugd (m/v)

ODO is een middelgrote vereniging in Midden Delfland (ca. 260 leden). Wij spelen op een prachtig complex in Maasland aan de Baanderheer, met nu nog 1 kunstgrasveld en ook nog natuurgras. Voor seizoen 2017/2018 wordt het kunstgras uitgebreid naar 2 velden. In de zaalcompetitie is er de beschikking over 2 sporthallen, waarbij Sporthal de Hofstede de thuisbasis vormt voor de wedstrijden.

ODO heeft de ambitie om haar jeugd naar een hoger plan te brengen. Naast een groot aantal trainers uit eigen gelederen, werken er ook een aantal trainers van buiten de vereniging mee om de ambitie te realiseren. Voor zowel de seniorenselectie als de A- en B-selectie werkt ODO samen met trainers van buitenaf.

Om de trainersstaf te versterken voor de C jeugd willen wij graag extra input van iemand buiten de vereniging die onze ambitie voor jeugd wil invullen. Onze plannen staan verwoord in het programma “Bouwen aan de Basis”. Meer informatie over onze vereniging ODO staat op deze website.

Wij zoeken een ambitieuze trainer die:

  • Met een frisse blik en een behoorlijke portie ambitie de uitdaging aangaat om jeugdige spelers beter te maken, en mee te werken om ODO korfbal technisch verder te ontwikkelen.
  • op dinsdag en donderdag, in samenwerking met de trainers van ODO, training zal geven aan de gehele C groep en op zaterdag de coaching van C1 zal verzorgen.
  • Goed communiceert met spelers, mede jeugdtrainers en technisch bestuur.
  • Naast de activiteiten rond de C selectie ook bereid is om mee te werken aan opleiding van jeugd d.m.v. bijvoorbeeld clinics.

Interesse in deze leuke uitdaging?

Neem contact op met de Technische Commissie van ODO, via Bram Hanemaaijer

Voor evt. vragen kunt u ook bellen met de voorzitter van de TC, Bram Hanemaaijer: 0622207425