ODO 1 – VIKO 1 (11-10)

Het was een wedstrijd waarbij veel op het spel stond. We waren ook al lang bezig met de voorbereiding op deze wedstrijd. Als wij deze wedstrijd konden winnen dan zouden wij VIKO ruim achter ons laten en daarom een grote stap richting handhaving zetten.
Het was een wedstrijd met prima omstandigheden, het was niet te koud en het waaide ook nauwelijks. Je zou zeggen dat het omstandigheden zijn waarbij je veel goals zou kunnen maken, maar het tegendeel werd bewezen.
De wedstrijd begon stroef en al gauw bleek dat het vandaag niet vanzelf zou gaan. Veel schoten waarbij de korf niet geraakt werd en veel balverlies gaf als resultaat in de rust: 4-6. Één ding was zeker na de rust moesten we meer strijd leveren en beleving in ons spel brengen. Ondanks dat de goals nog steeds niet makkelijk vielen, hebben we wel als collectief gezorgd dat de 2 punten in Maasland bleven. Door hard te werken en soms kansen uitstellen tot een betere kans. Ook gingen we in de tweede helft de rebound beter neer zetten. Daar kwamen meer kansen uit en hebben we er één meer gemaakt dan de VIKO .
Dit zijn voor ons echt twee hele belangrijke punten voor de rest van het seizoen. Volgende week mogen we naar KOAG. we hopen daar de zelfde strijd te leveren als in de tweede helft tegen VIKO . Supporters bedankt en we zien jullie zaterdag 8 april in Krimpen aan de IJssel!