21 en 22 april: ODO presenteert het Gala-Weekend!

In het weekend van 21 en 22 april houdt ODO het Gala Weekend: 3 verschillende gala’s voor alle leeftijdscategorieën in onze eigen kantine ‘de Punt’. We starten vrijdag avond om 18:00 met een heus kindergala voor alle kinderen van de kangoeroes t/m de D! Na dit fantastische feest zullen de deuren worden geopend voor de A, B & C, die de vrijdag zullen afsluiten. Op de zaterdag is er voor de senioren, betrokkenen en sponsors een benefietgala, waarvan de opbrengst naar Dream4Kids zal gaan.

Kindergala

Bij het kindergala mogen de kinderen van de kangoeroes t/m de D komen feesten in de mooiste kleding. Ook mogen de kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen! De kosten bedragen €2,- per kind, dit is inclusief drinken en wat lekkers. Aanmelden voor het kindergala is niet nodig. Voor meer informatie zie de poster. We hopen alle kinderen en hun vriendjes te zien op vrijdag 21 april!

TWIX18 ‘Wikkel jezelf in goud!’

‘Wikkel jezelf in goud!’ net als een twix! En dat voor iedereen van 13 t/m 18 jaar (A,B & C) op vrijdag avond 21 april. Kaarten voor dit gala zijn te koop op de zaterdagen 8 & 15 april tussen 13:00 & 15:00 en op de donderdagen 13 & 20 April tussen 19:00 & 21:00. Ben je niet in de gelegenheid om de kaarten zelf te komen halen, dan kan je de kaarten ook kopen via:

Martijn van Vliet
Cynthia Suijker
Daphne Wierda
Jeroen de Vos (JP)
Nikki van der Hak
Thom van Waardenburg
& Bart Scheffers

De namen zullen dan op de gastenlijst worden gezet. Voor meer informatie zie de poster. Tot vrijdag 21 april!

Benefietgala: Borrel & Feest 18+

Op zaterdag 22 april gaan de deuren van ‘de Punt’ weer open voor het Benefietgala! Vanaf 20:00 uur zal er worden gestart met een borrel, naarmate we halverwege de avond zullen switchen naar een feest. De opbrengst van het benefietgala gaat naar het team de Doorlopers van de Maaslandloop, die geld inzamelen voor de stichting Dream4Kids. Dream4Kids zet zich in om kinderen met een trauma een nieuwe, positieve start te bieden. Dit doen ze door unieke droomdagen te organiseren voor kinderen met een jeugdtrauma tussen de 6 en 12 jaar. Voor meer informatie zie: www.dream4kids.nl

Voor het benefietgala zullen kaarten worden verkocht op de zaterdagen 8 & 15 april tussen 13:00 & 15:00 en op de donderdagen 13 & 20 April tussen 19:00 & 21:00 bij ODO. Ben je niet in de gelegenheid om de kaarten zelf te komen halen, dan kan je de kaarten ook kopen via:

Martijn van Vliet
Cynthia Suijker
Daphne Wierda
Jeroen de Vos (JP)
Nikki van der Hak
Thom van Waardenburg
& Bart Scheffers

De namen zullen dan op de gastenlijst worden gezet. Voor meer informatie zie de poster. Tot zaterdag 22 april!