ODO F2 – Valto F2 (9-3)

Net als vorige week moesten we vandaag tegen Valto F2. Vorige week hebben we 1-5 van hen gewonnen. Maar dat betekent niet dat we vandaag ook sowieso gingen doen. Om Valto te verslaan moesten we goed gaan gooien en vangen, goed uitstappen en kijken naar de goede kansen. Ondanks dat we goed ons best deden begonnen we met een 0-1 achterstand. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan en we scoorden al snel de 1-1, gevolgd door de 2-1 en de 3-1. Toen was het rust. We bedachten ons dat we zo door moesten gaan. En dat we nog steeds goed in de handen moesten blijven gooien. Het was namelijk nog niet gespeeld. In de tweede helft pakten we weer goed door. Doordat we veel kansen hadden, maakten we mooie doelpunten, ondanks dat er een aantal over het randje net niet er in gingen. Maar Valto maakte ook nog 2 mooie doelpunten. Zo kwamen we uiteindelijk op de eindstand van 9-3! Hartstikke goed gespeeld meiden! Volgende week moeten we tegen DES F1. Dat werd vorige keer een gelijkspel van 4-4, dus dat kan nog spannend worden. Maar als we die wedstrijd winnen dan zijn we kampioen! 🙂 Dus goed je best doen op de trainingen allemaal!