Fortuna/Delta Logistiek E3 – ODO E2 5 – 10!

Vandaag waren Tess en Ciara er niet, lekker op kamp! Dus nog 4 meiden over en hebben we Duncan gevraagd om mee te gaan. Elke keer weer sta ik er toch weer van te kijken dat het eigenlijk niet uitmaakt als er 1 of 2 meiden niet bij zijn. Elke keer weer slagen jullie er in het spel zo te spelen zoals jullie geleerd hebben, met heel veel strijdlust, heel veel energie en steeds meer zelf je ‘koppie’ gebruiken. Duncan had al een keer meegedaan tegen Valto en het is fijner om met 5 spelers te zijn! Tegen Fortuna is het altijd leuk en toch ook wel spannend spelen. De teams zijn goed aan elkaar gewaagd en er wordt flink gescoord door beide teams. In het praatje vooraf weer gehamerd op dezelfde dingen als altijd, waar onder ook concentratie. Er werd direct gescoord door Fortuna, en we wisten zelf ook snel de korf te vinden. Via 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2 en 3-3 leek het gelijk op te gaan, toen Fortuna een gaatje sloeg van 2 punten, 5-3. en dan zijn de 1e 10 minuten voorbij (..) Duncan viel goed in, zowel verdedigen als aanvallend en scoorde 2x op rij, 5-4 en 5-5! Daarna scoorden we 5-6 en was het rust. Daarna wisten jullie door mooi samenspel, en scherp te blijven in de verdediging en onderscheppen, uit te lopen naar een comfortabele voorsprong van 5-10, wat ook de eindstand werd! Wat heb ik weer genoten van jullie, het samenspel was echt helemaal top en de mooiste doelpunten werden dan ook gescoord door samenspel en niet de 1e, maar 2e kans te schieten, waarbij je veel meer vrij staat. Fortuna stond er een beetje beteuterd bij te kijken. Jullie hebben het helemaal zelf verdiend! Nog 2 wedstrijden, waar onder tegen mede koploper ONDO. Deze tegenstander bezoeken wij op 26 Mei! eerst nog lekke rop kamp, dan de week erna tegen Valto en dan……we gaan het zien!