ODO F3 – Weidevogels F2

Vanmorgen de return tegen Weidevogels. Na de winst vorige week uit, wilden we dit keer weer laten zien dat wij met de F3 echt kunnen winnen in de zaal. We begonnen goed, met het nieuwe vrijlopen dat we in de training hadden geleerd. We hebben in de eerste 5 minuten, wel 10 keer geschoten en alles afgevangen! Wat knap om te zien dat wat jullie in de trainingen leren we weer terugzien op het veld. Uiteindelijk opende Emma de score 1-0 voor ODO en even later van heel ver de 2-0.
We speelden goed met elkaar over en er werd goed gelet op de 3V’s vangen, vrijlopen en vasthouden. Daardoor hadden we veel meer de bal en onderschepten we de bal regelmatig. Youp en Feline sprongen er af en toe goed tussen en via de zijkanten kwam de bal dan weer uit bij de ODO korf. Knap hoor!
Na mooie kansen van Youp, Tjerk en Thijmen was het uiteindelijke Feline die voor de rust nog voor de 3-0 zorgde. Helaas scoorde de super speler 3-1.

In de tweede helft werd scoorde Emma weer, 4-1! Het werd nog 4-2, maar jullie bleven goed spelen, gooien en vangen. Eigenlijk werd het niet echt heel spannend. De punten zijn in Maasland gebleven en we zijn van de onderste plaats! Nog twee wedstrijden te gaan, wie weet  pakken we nog een paar punten mee!

Merel we hebben je gemist. Knap lekker op, dan zien we je hopelijk komende week weer.