ODO Bootcamp – Ook in de zomer fit!

Wat staan die nu te doen op he veld zo zonder bal en korf?? Onder deskundige begeleiding van Fit Industries zijn zo’n vijftien sporters iedere donderdagavond een uurtje lekker bezig om fit, sterk, soepel, strak te blijven. Dan gaat het natuurlijk over de ODO Bootcamp.

Ook in de zomermaanden gaat de ODO Bootcamp gewoon door!
Iedere donderdag om 19:30 op het grasveld.

Gewoon onderdeel van je korfbal lidmaatschap
En daarmee is het voor de senioren een goede manier om de zomer fit te blijven voor het nieuwe seizoen. En voordelig, want de ODO Bootcamp is al onderdeel van het lidmaatschap. Of je het nu een keertje wilt proberen, zo af-en-toe of trouw iedere week in weer en wind. Aanmelden is niet nodig.

Keertje proberen kan altijd
Het is altijd mogelijk één of twee keer vrijblijvend mee te doen met de ODO Bootcamp als je nog geen ODO lid bent. Hierna kan je bepalen of je doorgaat met de ODO Bootcamp.

Meer weten?