Van het bestuur – De laatste van het seizoen

Het was vroeger altijd zo dat we in het laatste stukje van het bestuur altijd konden zeggen dat we even een pauze gingen houden in de zomervakantie en dat we daarna weer uitgerust zouden starten met het nieuwe seizoen. Nou, dat geldt sinds verleden jaar niet meer, want we gaan gewoon door in de zomer met Zomerfit! Elke donderdagavond wordt er dus gewoon nog gesport bij ons op de Baanderheer. In eerdere nieuwsberichten kun je hierover informatie vinden, als je mee wilt doen.

Het was weer een mooi verenigingsjaar waar we weer ontzettend veel hebben gedaan. We hebben feestjes gevierd, gelachen, overwinningen toegejuicht en getreurd bij verliezen. Dat doen we overigens al 74 jaar hier in Maasland. Volgend jaar dus zullen we een nog groter feestje vieren! Daarover gaan we jullie in het najaar infomeren.

Wij wilden nog even terugkomen op het fantastische tentenkamp op de langste dag van het jaar. Tussen alle regenbuien door, was het echt goed weer, waar we erg geluk mee hadden. Het ruilspel door het dorp en natuurlijk de dropping zijn altijd vaste onderdelen. Dit keer kregen de kinderen ook avondeten: gewoon patat op de tafels gestort. Activiteitencommissie bedankt voor de organisatie en ook Albert Heijn en de Frietsalon voor de korting van de croissants bij het ontbijt en de patat en de kampwachten.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie toe en we hopen jullie allemaal weer te zien eind augustus op de Baanderheer. Tot ziens!

Het bestuur,

Amber, Barbara, Erik, Laura, Marjan en Rob