ODO C1 – ONDO (G) C2 (12-11)

Vandaag speelden we tegen ONDO uit ‘s-Gravenzande. We waren al kampioen, maar we wilden onze grote rivaal graag achter ons laten en ongeslagen kampioen worden.
De vorige wedstrijd tegen ONDO hadden we in de laatste minuut de winnende treffer gemaakt. Zo spannend wilden we het deze keer niet maken. Voor het eerst in 2 weken was het team ook weer compleet.

Helaas kwamen we in het begin met 0-2 achter. Gelukkig scoorde Jordy een mooi afstandsschot ons eerste punt en werd het 1-2.
Door 2 goals van Frodo kwamen we weer gelijk op 3-3. Hierna ging het heel lang gelijk op, waarbij we steeds een puntje achter kwamen en de score weer gelijk konden trekken. Tess scoorde voor rust nog de 6-5, maar door een goal hierna gingen we met 6-6 de kleedkamer in.

De tweede helft moesten we vooral ons eigen spel blijven spelen. Rondspelen en scoren vanuit een diepe bal.
Want Romae zorgde al snel voor een voorsprong. Hierna kwamen wij weer wat puntjes voor, maar kon ONDO steeds gelijk maken. Zij hijgden ons steeds in onze nek.
We kwamen allebei niet los van elkaar, totdat ONDO een gaatje sloeg naar 9-11. Op de tribune was de spanning om te snijden, maar in het veld traden we koel op. De score werd weer gelijkgetrokken op 11-11. En Tess maakte traditioneel de winnende in de laatste minuut. De eindstand was hiermee bepaald op 12-11.

Er waren medailles en taart voor het hele team. In de avond werden we als kampioen in het zonnetje gezet tijdens de rust van ODO 1.

We kijken uit naar een spannend veldseizoen.