Kerstactie: laatste kans om te bestellen

De kerstactie is bijna afgelopen! We hebben bijna de opbrengst van vorig jaar gehaald, maar daar hopen we natuurlijk nog overheen te gaan. Bestellingen kunnen t/m komende zaterdag de 17e geplaatst worden. Dus doen jullie nog even je best voor ODO? Ook voor senioren is het leuk om wat lekkers te kopen. Voor jezelf, of leuk om cadeau te doen aan je (schoon)ouders of die aardige buurman. Het leuke is, dat ODO er dan ook nog wat aan verdient. Daar doen we het tenslotte voor.

Qua verkopers zien we wat nieuwe namen in het rijtje. De meeste producten zijn verkocht door (in willekeurige volgorde): Noah Plieger, Liz & Luna Arkesteijn, Evi Lispet, Fleur van der Gaag, Dana van der End, Vera & Arne Boelens, Rose Vermeulen, Youp Crans, Nikki Versluis, Lynn & Anne Hanemaaijer en Ruben & Lize Boer.
Vlak daaronder volgen nog vele kinderen die ook al heel wat bestellingen op hun naam hebben staan. We zijn heel blij met jullie allemaal! Jullie hebben nog t/m zaterdag de tijd om nog meer te verkopen.

Voor de beste verkopers hebben we onder andere een VIP arrangement bij een wedstrijd van ODO 1. Je mag dan bijvoorbeeld de bal uitnemen en meeluisteren met het praatje in de rust. Ook is er een training van een selectielid naar keuze te winnen voor je hele team! Maar uiteraard is de opbrengst die we voor ODO behalen de mooiste prijs, daar doen we het tenslotte voor.

Via deze link kom je rechtstreeks in de webshop.

Op dinsdagavond 20 december worden de lekkernijen bij je thuis afgeleverd, zodat jullie ze zelf de dagen erna bij de mensen thuis kunnen bezorgen. Je krijgt daarvoor een lijst met namen en adressen mee.
Bij vragen kun je mailen naar kerstactie