UPDATE 18 December Het ODO oliebollentoernooi 29 December 2022!!

– UPDATE 18 december 2022 –

Beste mensen, de inschrijvingen zijn hartverwarmend en qua aantallen overweldigend! Inmiddels hebben zich al zo’n 120 deelnemers ingeschreven! Fantastisch dat dit zo leeft….deze aantallen zorgen er wel voor dat we vanaf nu nog maar een zeer beperkt aantal deelnemers kunnen bijschrijven! Vol is helaas vol…

 

Donderdag 29 December is het dan zover: HET ODO oliebollen toernooi 2022!

Inmiddels zijn er al 120 deelnemers en meer dan 100 eters…Spelende leden, ouders, vrienden van, en ook de B-jeugd heeft zich al ingeschreven. Het belooft weer een gezellig feestje te worden.

Vanaf 17.00 uur in de middag zullen teams bestaande uit minimaal 4 en maximaal 7 spelers een toernooi spelen op de bekende pupillen velden zonder midden lijn. Maar…je kan ook gerust aansluiten vanaf 18 uur (om mee te eten!) of vanaf 19.00 uur!!

Het toernooi is voor senioren en B aspiranten, oud-leden, ouders, bekenden, vrienden, familie!  Vooral ook ouders van onze leden worden aangemoedigd om zich op te geven met een team. De wedstrijden duren elk ongeveer 10 minuutjes en gezelligheid staat natuurlijk voor op! De oliebollen, appelflappen liggen gedurende de avond weer voor het grijpen terwijl de kerstmuziek door de sporthal schalt.

Rond de klok van 18 uur zullen we weer een heerlijke saté maaltijd voorschotelen, dit keer verzorgd door:

Puur en Heerlijk

Ook voor vegetariërs en kids zullen er aangepaste maaltijden zijn. De maaltijd zal € 10 kosten voor volwassenen, en voor kids € 5. De betaling van de maaltijd zal enkele dagen voor het toernooi geregeld worden via een betaalverzoek.

Tot de 29e!! het organisatie comité:  Frits, Pien, Margreet, Erna, Rob