Wedstrijdprogramma Aspiranten 27 november

De afgelopen weken stonden de oefenwedstrijden in het teken om even te wennen aan de zaal. Ook voor de C en D konden gelukkig de oefenwedstrijden doorgaan, waarbij er bij iedere wedstrijd reserve spelers werden ingezet. Heel veel dank voor jullie inzet en ook in deze competitie wordt er vast en zeker een beroep op jullie gedaan. Wat goed om te horen dat andere teams, aanwezig voor de wedstrijd erna, hun mede clubgenoten gingen aanmoedigen. Zo zonder publiek is dit natuurlijk wel super gaaf, blijf dit vooral doen!

De competitie gaat nu echt beginnen. Hierbij het schema voor de eerste competitiewedstrijden.

Mocht het nu echt niet lukken om een wedstrijd te spelen, meld je dan af bij je coach/trainer en wedstrijdsecretaris Sabrina Verbarendse (0655817158)