Van het bestuur

Wat een mooi bericht dat we weer zoveel sponsoring van de Rabobank hebben mogen ontvangen. Dat is (als je bij Rabobank bankiert) dankzij jullie stemgedrag! Zo zie je maar dat door een kleine actie we weer zeer welkom geld mogen krijgen. Vergeet daarom ook niet de site sponsorkliks in deze tijd van Sinterklaas en Kerst. Ga naar https://www.sponsorkliks.com voordat je besluit om bij b.v. bol.com of booking.com cadeautjes of vakanties te boeken. Een kleine moeite en heel veel plezier voor de vereniging en dus voor jezelf! En dan hebben we het nog niet eens over de Kerstactie waar over in de komende weken meer informatie zal komen.

Ondertussen gaan de wedstrijden en activiteiten in coronatijd gewoon door.

Een aantal opmerkingen op een rij:

  • De aangewezen zaalwachten hoeven alleen nog maar de spelers van 18-jaar en ouder (de thuisspelers en de bezoekende spelers te controleren). Zij moeten ook in de gaten houden dat er geen publiek aanwezig is. Rijdende ouders van de bezoekende club zijn officiële vrijwilligers en hoeven niet gecheckt te worden. Afgelopen zaterdag is er geconstateerd dat er 7 rijdende ouders aanwezig waren van de bezoekende club. Wij willen dat uiteraard tot een minimum brengen. De ouders kunnen gerust achter het glas in het café de wedstrijd nog volgen. Voor het café zullen overigens Eva en René verantwoordelijk worden voor de controle.
  • We willen Sinterklaas op woensdag 24 november in de Lentiz-hal gewoon door laten gaan. We proberen hierbij de groepen wat kleiner te houden en de nodige corona-maatregelen te respecteren.
  • Indien uw/je kind besmet is: meldt het de trainer/coach en meldt het ook in de ouderapp, zodat ieder zijn eigen afweging kan maken voor het bijwonen van trainingen en wedstrijden.

We hopen zo dat we, ondanks de vele besmettingen bij ons in het dorp, we met z’n allen kunnen blijven sporten!

ODO 3 maakte afgelopen zaterdag een teamfoto. Wie volgt?