KVS/Maritiem F4 – ODO F3 (15-11)

Zaterdag hadden we alweer onze laatste zaalwedstrijd. Voor de wedstrijd waren jullie al enthousiast en hadden jullie er zin in. De vorige keer hadden we gewonnen tegen deze ploeg, dus we zouden dat vandaag weer proberen. In het begin van de wedstrijd stond de tegenstander al snel voor. Dat kwam vooral doordat ze gelijk naar de andere kant van het veld gingen waar ze meteen scoorden als ze de bal hadden onderschept. We bleven wel scoren, waardoor we in de rust 9-5 stonden.
Na de rust kregen jullie meer kansen en maakten ook veel doelpunten. Jullie kwamen terug naar 12-10, knap hoor! Jammer genoeg maakte de tegenstander ook nog wat doelpunten waardoor de wedstrijd eindigde met 15-11. Jullie hebben nog nooit zoveel gescoord in een wedstrijd, dus het voelt alsnog een beetje als een overwinning! Nu op naar het veld! Groetjes Jaline en Suzan