ODO D1 – Fortuna/Delta Logistiek D3 (8-4)

Na een lang seizoen vol met hoogtepunten zijn we aangekomen bij de laatste zaalwedstrijd van het seizoen, ook wel de kampioenswedstrijd tegen Fortuna D3. Er was van te voren bij iedereen spanning af te lezen van de gezichten, omdat het kampioenschap pas zeker was wanneer er gelijk werd gespeeld of juist werd gewonnen. OZC had de punten al gepakt, dus de druk kwam op ons te liggen.
Een kort praatje om de kinderen nog even scherp te krijgen vlak voor de wedstrijd, was zeker nodig. We wilden eigenlijk vanaf moment 1 al erg fel uit de startblokken komen.
ODO liet vanaf moment 1 zien dat ze de sterkere ploeg in de wedstrijd wilden zijn. Dat werd ook al snel duidelijk door de vroege goals die gemaakt werden. Toch werd er door spanning en gebrek aan concentratie de wedstrijd nog niet beslist, maar we bleven wel de kansen creëren. De kracht ligt in dit team bij het hoge baltempo en de teamwork, wat ook echt gebruikt werd deze wedstrijd. Het spel, zeker ook in de tweede helft, was vrij onrustig. Toch bleef de verdediging staan als een huis, waardoor we konden blijven aanvallen.
Het blijft een genot om naar de D1 te kijken. Het plezier na een doelpunt bij de spelers is dan ook erg leuk om te zien vanaf de kant.
Iedereen die wat bijdraagt in dit team, is belangrijk:

– De felheid van Demi
– het slimme spel van Nikki
– de kracht van Abigail
– de behendigheid van Dana
– de afstandsschoten van Dieke, Sam en Gian
– de doorloopballen (met 1 hand) van Sven en Willem
– het inzicht van Tim

Daar win je wedstrijden mee en daar wordt je KAMPIOEN mee! Ik wil iedereen die is komen kijken bedanken en ik hoop jullie ook terug te zien op het veld! Tot dan.

Nikki en Lennart