ODO E2 – Meervogels/Fí­sica E3 (11-6) KAMPIOEN!!!!

Yeahhhhh! Voor de wedstrijd tegen de Meervogels waren we al gedeeld kampioen. Maar wij en jullie wilden natuurlijk de enige kampioen worden…. Dus voor de wedstrijd weer afspraken gemaakt hoe we dat zouden kunnen doen. De eerste 10 minuten waren jullie duidelijk nog wat zenuwachtig en de tegenstander speelde een snel spelletje met 2 fanatieke jongens die de bal vooral naar elkaar overs speelden. Weliswaar met veel lopen met de bal erbij. In het begin hadden jullie moeite met dit snelle spelletje en de zenuwen. Gevolg een 0-2 voorsprong voor de Meervogels, ook na een gemiste strafworp van ons. Na de eerste score van ODO kant misten we nog een strafworp en liep de Meervogels uit naar 1-3! en dat zijn we zeker niet gewend. Gelukkig wisten we het spelletje weer goed op te pakken, raakten steeds meer ingespeeld op het snelle spel en er werd heel goed verdedigd. De korf werd weer op tijd gevonden en we wisten de achterstand om te buigen naar een 6-3 voorsprong. Via 6-4 liepen we mooi uit naar 10-4 voordat de tegenstander weer wist te scoren. En jullie bleven maar doorgaan, klasse! Aan het einde van de wedstrijd was de stand 11-6 en waren we kampioen!! Heel erg netjes gespeeld en ook allemaal gescoord in deze bijzondere wedstrijd. Een mooie overwinning waarvoor jullie hard hebben moeten werken.
Voor de meesten was dit het eerste kampioenschap, dus de medailles, bloemen en taart werden met een grote glimlach opgehaald na de speech van voorzitter Jaap van Vliet. Daarna lekker de taart eten met ouders, opa’s en oma’s en de coaches. Jammie.

2 ontzettend trotse coaches Sam en Rob!!! Tot op de training deze week.