Weidevogels B2 – ODO B1   5-7

Door Daphne

Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag moesten we om 10:00 vertrekken naar Weidevogels. De zaterdag ervoor hadden we ook al tegen Weidevogels gespeeld en de overwinning gepakt. Maar we moesten Weidevogels echt niet onderschatten want hun hadden ook hun sterke punten.

de opstelling was als volgt:

Aanval: Lennart Thom Loraine Daphne

Verdediging: Niek Wouter Lotte D en Lotte V

 

——–

We begonnen de wedstrijd erg fel. De bal werd gelijk onderschept door de verdediging. In de eerste aanval scoorde we ook gelijk de 1-0 voor ODO. Daarna ging het wel wat minder en scoorde Weidevogels de 1-1. In de verdedeging hadden we het best in de hand, alleen de aanval liep niet zo goed. Daardoor stonden we 4-2 achter. net voor de rust pakte wij het weer een beetje terug en scoorde we de 4-3 en de 4-4

——–

In de rust zij Sven tegen ons dat we beter moesten gaan aanvallen. En vooral de lange mensen onder de paal moesten zetten. Ook moesten we beter letten op waarneer we schoten. 

——–

Na de rust gingen we er weer flink tegen aan om die 2 punten te pakken. Ook probeerde we de openingsbal, maar jammer genoeg lukte die niet helemaal. Weidevogels scoorde in de tweede helft nog een  doelpunt, maar wij ook dus was de stand 5-5. Ook mochten Daan en Nikki en nog even in. De laatste 15 minuten kwamen wij weer helemaal in de wedstrijd. We lieten zien dat wij hier de punten kwamen halen en dat wij de beste club zijn uit de poule! daardoor scoorde wij de 5-7 en gingen we met winst naar huis.

 

Volgende week hebben we onze kampioenswedstrijd bij Dijkvogels!! We gaan dan natuurlijk weer laten zien dat wij de beste zijn!

 

Groetjes Daphne

Het volgende stukje mag Wouter schrijven !