RWA C1 – ODO C1   14-6

Door Mark Zegwaard

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen RWA C1 op het programma. Al om 8 uur vertrokken we richting Rotterdam. Het was natuurlijk de bedoeling om de goede stijgende lijn van de afgelopen wedstrijden voor te zetten. Vorige week speelden we tegen RWA een zeer goede wedstrijd. We gingen toen goed fel van start en speelden een goede wedstrijd, waarin goed verdedigd werd. Een wedstrijd met te weinig doelpunten voor ODO, en ook een wedstrijd waar ODO gezien het spel zeker een punt had verdiend. Helaas verloren we met 5-3, maar kwa spel deden we niet onder voor RWA. RWA maakte de kansen die ze hadden gewoon beter af.

 

De uitwedstrijd tegen RWA verliep anders. We gingen goed van start en kwamen voor, maar verdedigend hebben we met zijn allen te veel weggegeven. We stonden te recht op, er werd niet goed genoeg voorverdedigd en het leek wel of we niet geconcentreerd genoeg waren. Dit resulteerden in veel tegendoelpunten, veelal doorloopballen, strafworpen en korte kansen onder de korf. Op verdedigend gebied gaan we deze wedstrijd gewoon vergeten, want als ik jullie de laatste wedstrijden zag verdedigen zag ik hier echt een stijgende lijn in en die moeten we weer gaan doorzetten!

 

Aanvallend heb ik heel leuke dingen gezien en we hebben er met zijn allen weer meer gescoord dan de afgelopen weken.  Een paar mooie schoten en korte kansen hebben er voor gezorgd dat we er 6 hebben gescoord. Ik denk dat het weer een zeer leerzame wedstrijd was, ook erg leuk hoe Niels en Rick hebben meegedaan, inclusief het doelpunt van Rick!!!

 

We gaan er komende week weer lekker tegen aan!

 

Tot dinsdag.

 

Groeten Mark