ODO A1 – Valto A2  

Door Eline

ODO A1 – Valto A2

Voorafgaand van de tegenstander :
Vandaag Stond Valto tegen ODO op het programma. Dit zou uiteraard heel lastig worden. Helaaes kon Valto het niveau van vorige week niet evenaren daardoor was het voor Odo niet zo moeilijk. Daar komt nog bij dat Valto ook no alle kansen mistte en Iris wel alles raak gooide. Na de rust leek het tij even te keren Valto kwam goed uit de startblokken en al snel stond ODO nog maar 2 punten voor. Valto ging hierna weer ouderwets kansen missen zoals in de 1e helft. Het werd 12-7

Niels (speler Valto)

Dan nu , het echte verhaal :

Deze week stond Valto op het programma. Anders dan vorige weken begonnen we vandaag scherp geconcentreerd , Jesse maakte een mooi openingsschot en al snel stonden we 2-0 voor. Op wat schoonheidsfoutjes na speelde we goed en gingen we de rust in met een stand van 6-2. Na de rust lieten we even wat steekjes vallen waardoor Valto op ons kon inlopen en al snel stonden we nog maar 2 punten voor. Dat konden we natuurlijk niet laten gebeuren en we pakte met z’n alle de draad weer op. We zijn geëindigd met een mooie eindstand van 12 -7 (ODO-Valto). Prima pot dus!

Tessa en Thom reusachtig bedankt voor het invallen. Ik geef de eer om een mooi sprookje te schrijven aan Jesse. Tot Dinsdag.

Gegroet Eline.