Korte bestuursupdate

Het zijn rare korfbalweken. Weekje spelen, zaalfinale, weekje spelen, 2 weken vakantie, weekje spelen, weekje Pinksteren en daarna nog drie weken om de competitie begin juni af te ronden. Het is dus lastig om in enig ritme te komen. En door verschillende reden is het in de weken dat wel gekorfbald wordt vaak lastig om de teams volledig aan de start van de wedstrijden te krijgen. Maar goed, afgelopen zaterdag was het in ieder geval fantastisch lekker weer en won ODO 1 bij de buren DES in Delft. Dat dan weer wel.

De komende weken gaan we een drukke periode tegemoet. Pinksterkamp, schoolkorfbaltoernooi, korfballen, afsluiten van het seizoen, voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kortom een grote druk op de vrijwilligers van ODO. Gelukkig zijn veel van de activiteiten ook erg leuk om aan deel te nemen of om te organiseren. We wensen een ieder veel succes en glimlachen toe de komende weken.

We gaan op de laatste thuiswedstrijd van ODO 1 ook goed afscheid nemen van BvB als hoofdsponsor en introduceren Blue10 als nieuwe hoofsponsor. ODO 1 en ODO 2 hebben inmiddels de switch gemaakt. Maar bij meer dan 25 jaar BvB moeten we goed stilstaan met de familie van Buuren als onze eregasten.

Ik hou het kort vandaag. Vanavond bestuursvergadering.

Namens het bestuur, Erik Passchier