ODO F1 – Fortuna/Delta Logistiek F1 (15-15)

Afgelopen zaterdag kwam Fortuna F1 op zoek. Het werd een wedstrijd met verschillende gezichten. ODO begon goed aan de wedstrijd, kwam 3-1 voor, en na 10 minuten was het 3-2. De 2e 10 minuten begon Fortuna erg sterk en wist in 3 minuten 4x te scoren. Bij 3-6 achter mochten wij de superspeler inzetten. Met 5 spelers wist ODO het gat weer te verkleinen naar 4-6 en met nog 3 doelpunten in 4 minuten, stond ODO zowaar in de rust met 7-6 voor! De 3e 10 minuten was ODO helemaal los. In 10 minuten liep ODO uit naar 15-8, met mooie doelpunten van veraf, maar de mooiste doelpunten kwamen tot stand door mooi samenspel en van dichtbij scoren! Helaas waren de laatste 10 minuten voor Fortuna en Fortuna kwam helemaal terug tot 15-15. Het was jammer dat ODO niet nog 1 x kon scoren in de laatste 10 minuten. Maar niet treuren! De wedstrijd was FANTASTISCH! Alle ouders van zowel ODO als Fortuna, de coaches en de scheidsrechter, hebben genoten van de spelers in het veld! Dus eigenlijk waren er zaterdag alleen maar winnaars!