Oefenwedstrijden Aspiranten en terugblik afgelopen week.

Wat een week! Met volle enthousiasme beginnend aan het zaal seizoen, werd aan het eind van de week duidelijk dat onder de jeugdspelers meerdere personen besmet waren geraakt met corona of in contact waren geweest met iemand die corona had. Het bestuur van Odo had daarom besloten om de wedstrijden van 13 november bij de adspiranten van de D en C niet door te laten gaan. Deze eerste week als wedstrijdsecretaris ga ik dan ook niet zo snel meer vergeten. Wel werden er door beiden B-teams de eerste oefenwedstrijden gespeeld, waarbij met volle overtuiging  gewonnen werd.  Graag wil ik alle spelers bedanken die klaar staan om bij andere teams in te vallen. Zo gaat er vast en zeker nog vaker een beroep op jullie allemaal gedaan worden. Zo ook voor de komende oefenwedstrijden, zie hierbij het schema. Mocht je onverhoopt niet kunnen spelen, meld je dan af bij je trainer/coach en Sabrina Verbarendse (wedstrijdsecretaris aspiranten) 06-55817158.