Van het bestuur: ALV en vooruitblik zaalseizoen

Achter en voor de schermen werkt het bestuur al enige weken hard aan de voorbereidingen op de ALV (Algemene Leden Vergadering) van 28 Oktober a.s. Een jaarlijks terugkerende ALV waar formeel wordt
terug- en vooral naar voren wordt gekeken. Van financiën, korfbal technisch, commissies, korfbal, (ver-)bouwplannen, de uitschieter (wat is dat ook alweer), Bouwen aan de Basis, alles komt voorbij. Deze ALV wordt traditiegetrouw bezocht door een groep tussen de 25-50 personen.

Waarom is het belangrijk om op deze avond erbij te willen zijn? Nou, een inkijkje in de ODO keuken wat er zich allemaal heeft afgespeeld en naar verwachting gaat spelen op bovengenoemde fronten – en meer. Inzicht in hoe de vereniging draait. Discussies vinden er ook plaats, en soms gaat het er pittig aan toe. En vooral denken wij een groep personen bij elkaar die helpt richting geven aan alles wat binnen ODO leeft of kan leven. We moedigen eenieder aan erbij te willen zijn, vooral ook de jongere leden vanaf jeugd vanaf de A!

Op korfbalgebied, de jongere jeugd (B-F) heeft de veldcompetitie vorige week al afgesloten, en zal pas op 23 November weer beginnen in de zaalcompetitie(!) Komende week wordt er door deze teams nog op het veld getraind, vanaf 29 Oktober beginnen we aan de zaaltrainingen. Ook een donkere periode waarin we de ouders aanmoedigen om de fietsverlichting toch vooral op orde te brengen. Op 9 en 16 November is er een zaaloefenprogramma, neem gerust een kijkje op onze site!

De senioren en junioren spelen nog tot en met 26 Oktober hun 1e helft veldcompetitie. Op deze laatste zaterdag veld zaterdag is er ook weer een Daghap te verorberen: op het menu staan de stamppotten hutspot en boerenkool stamppot. Voor inschrijving klik hier.

Schrijf je op tijd in!!
Namens het bestuur,
Rob van der Hak