ODO E3 – Avanti/Flexcom E2 (3-13)

We speelden de laatste wedstrijd op het veld tegen Avanti E2 (de koploper). In het begin ging de wedstrijd niet zo goed. We waren er met verdedigen niet snel genoeg bij. Avanti scoorden alles wat ze schoten. In de rust stond het 0-5. We hadden afgesproken in de rust om harder te lopen. Dat ging beter. In de tweede helft heeft Emma een mooie doorloopbal gescoord die Thijmen heeft aangegeven en een afstandschot. Lieke scoorde ook nog één keer. Ilse heeft deze wedstrijd heel goed verdedigd en Sofie gooide goede strakke ballen.
Helaas alles verloren, in de zaal gaan we proberen meer te winnen!

We vinden het leuk als iedereen uit de E3 pannenkoeken komt eten in de herfstvakantie. Kom je vrijdag 25 oktober om 12.30 naar mijn huis, dan gaan we daarna naar ODO.

Emma mag de volgende keer het stukje schrijven.

 

Groeten Thijmen en Barbara