ODO C1 – Fortuna/MHIR C2   3-3

Door Bart de Vos

C1,

 

Zaterdag 23 november stond Fortuna/MHIR C2 op het programma. Een herhaling van de kampioenswedstrijd op het veld. Die wedstrijd werd destijds gewonnen met 10-1 en betekende daarmee de eerste plaats in de poule. Nu was het 'een gewone competitiewedstrijd'. Met dezelfde strijd, passie en beleving de wedstrijd ingaan, net als op het veld, dat was de opdracht.
In de eerste helft is dat verdedigend helemaal gelukt. Goede druk zorgde ervoor dat Fortuna meerdere malen ''minutenlang'' stond te wachten totdat uberhaupt de bal een keer breed gepassd kon worden. Aanvallend was het eerlijk gezegd toch wat te slapjes. Hierdoor werd er ook maar 1x gescoord en daarmee ga je geen wedstrijden winnen.

In de rust hebben we afgesproken een schepje boven op te doen en wel de beleving en strijd aan te gaan. Dit hebben jullie zeker laten zien en dat betaalde zich direct uit met een prima aanval die mooi werd afgerond met een afstandsschot van Bart. Dit was in mijn ogen écht een goede goal: verzorgde rebound, rugkantbal, aansluiten voor insij en Bart maakt zijn actie af met een raak schot. Een mooie goal waar iedereen in het vak zijn steentje bijdraagt. De rest van de wedstrijd is er ook hard gewerkt en prima aangevallen, maar de doelpunten bleven helaas wel uit. Dat was best jammer, omdat de eindstand hierdoor 'slechts' op 3-3 bleef staan. Ik denk dat we op basis van de tweede helft toch een puntje te weinig hebben verdiend.
Zaterdag 30 november zijn we vrij, dat betekent deze week alleen trainen en volgende week maar weer knallen! Tegenstander dan is Die Haghe C2, deze ploeg werd ook kampioen op het veld samen met ons. Ilse schrijft daarover een verslag voor op de site.

 

Tot dinsdag,

Bart