ODO 3 – NIO 3   8-8

Door Jenk

ODO 3 – NIO 3

De wedstrijd tegen Nio, daar zal ik het zo eens even over hebben maar leest u de wedstrijdverslagen van odo 5 wel eens? Ene R v.d .H weet iedere week weer een verslagje te maken. Die oude rotten halen nog regelmatig punten binnen om er vervolgens mee te gaan pronken. Daarnaast willen ze ons een eventuele workshop geven tegen een kleine vergoeding die elke week verhoogd wordt.

In mijn ogen waren deze rotten al lang afgeschreven, die hebben hun beste tijd gehad, maar elke week weer halen ze punten. Tenminste dat deden ze, afgelopen zaterdag hebben ze niet gewonnen, ik kan hier natuurlijk een heel stukje over gaan wijden. Bijvoorbeeld over het feit dat er maar 5 doelpunten gescoord zijn en er 15 doorgelaten werden. Die eer laat ik aan R v.d. H. Wat dachten jullie van een kleine workshop verdedigen? Iedere dinsdag zijn jullie van harte welkom in de Hofstede van

21.15 uur – 22.15 uur. Wij helpen jullie vrijwillig een eindje op weg.

Maar goed onze wedstrijd. Stand? 8-8. Gelijkspel noemen ze dat. We hadden dus net zo goed niet kunnen beginnen en het op 0-0 kunnen houden. Hadden de toeschouwers ook niet steeds hoopvol naar de tijd hoeven te kijken met de vraag: Wanneer is deze wedstrijd afgelopen?
Ja, we speelden gisteren als team niet bepaald goed. Sommige spelers speelden een hele goede wedstrijd, maar je zult het toch met zijn allen moeten doen wil je winnen.’Spelen voor elkaar!’ hoorde ik Gerard nog regelmatig roepen. ‘Ga niet alleen voor solo-acties! Goede schoten, speel je eigen spel.’ Enzovoort. Het mocht helaas niet baten. De kansen werden niet afgemaakt, we liepen nog even uit, maar NIO wist op het laatste moment de stand gelijk te maken.

Samengevat:
Twee weken geleden verloren we van Maassluis, we speelden ook toen niet erg goed. Vorige week tegen Valto speelden we een hele goede wedstrijd, dat eindigde in 17-17. Deze wedstrijd hebben we onze mindere kanten laten zien. Dan zullen we volgende week tegen Avanti wel weer vlammen. Avanti staat mee te dingen voor de eerste plek maar ja dat doet Valto ook. Ik denk dat we volgende week weer een geweldige wedstrijd spelen en de punten mee naar Maasland nemen. Ik kan dan ook niet wachten op het mooie verslag van deze mooie wedstrijd. Bram ik geef jou de eer!
Gegroet, Jenk