Achilles (Hg) F2 – ODO F2   1-1

Door Iris

Heey meiden!

Wij mochten zaterdag op naar Den-Haag. Jullie hadden woensdag nog een wedstrijd gespeeld dus jullie hadden er deze week twee! Van invalcoach Jeroen hoorde Laura en ik dat jullie het goed gedaan hadden!

Dat moesten we zaterdag dus ook doen! Rosalie en Rowen waren al warmgedraaid in de F1, waar zij al heel vroeg mochten invallen. Van de supporters hoorden we dat het heel goed ging! Knap hoor. Nu de eigen wedstrijd nog winnen, Laura en ik hadden er zin in en jullie ook. Wel hadden we een tijdje niet getraind, door de Sint die langs kwam bij ODO en een aantal wedstrijden die we moesten inhalen onder trainingstijd. We merkten het wel een beetje aan jullie, het overspelen ging niet heel gemakkelijk! Jullie vonden het moeilijk de bal naar de aanval te krijgen, maar als de bal dan eenmaal daar was ging het als een trein! Hartstikke leuk om te zien hoe veel kansen jullie kregen. Achilles vond het minder moeilijk om over te spelen en kon daarom vaak aanvallen. Jullie moesten dus lang verdedigen en dat hebben jullie goed gedaan! Helaas ontstond er een momentje dat Achilles hem erin gooide, al vonden Laura en ik dat die bal wel goed verdedigd was.

Het was spannend, want we stonden 0-1 achter! De tweede helft ging het al een stuk beter met overspelen en we konden wat vaker aanvallen. We scoorden zelfs! Een mooie bal van Sam. Heel goed hoor meiden!  Nu stonden we gelijk en we hebben het nog goed volgehouden de laatste minuten in de verdediging. Achilles kon het winnende doelpunt niet meer maken, en jullie ook niet dus we gingen met 1 verdiende punt naar huis.