Nagenieten

Zijn jullie ook nog aan het nagenieten van de Griekse geuren en sferen die afgelopen zaterdag bij de bar vandaan kwamen? Wij in ieder geval wel!

Na onze (iets wat doorweekte) overwinning van KCR in Ridderkerk, mochten wij dit met z’n alle vieren tijdens onze bardienst aan de Baanderheer.

‘S middags hadden de dames van de maaltijdcommissie en de mensen die bardienst hadden alle voorbereidingen getroffen en stond er heerlijke Dakos klaar die erg in de smaak viel! Terwijl Nicolette, Femke, Wouter, Jarno en Ivo deze hapjes aan het uitlopen waren, zette Nathan alvast de Griekse playlist aan om iedereen in de stemming te krijgen. Om 18:00 druppelde de laatste mensen van de selectie de kantine binnen en kondigde Pepijn het diner aan.

Er stond een frisse Griekse salade klaar gevolgd door pita broodjes met gyros aangevuld met heerlijke (zelfgemaakte!) tzatziki. Toen iedereen uitgegeten was kon het dessert (wat door Ilse, Krista en Amber in elkaar gezet werd) uitgelopen worden. Na het diner was iedereen nog aan het nagenieten met een drankje.

We vonden het super om te zien hoe iedereen aan het genieten was van de maaltijd. We willen iedereen bedanken die erbij was en in het speciaal Sanneke en Dianne voor alle hulp en voorbereidingen. En natuurlijk voor hun lieve attentie voor ons als team 😉

De volgende maaltijd staat gepland op 20 mei, dan is het de beurt aan ODO 4 om ons te overtreffen! Zijn jullie er dan ook weer allemaal bij?

Groetjes, ODO 5 (Amber, Femke, Ilse, Wouter, Jarno, Nathan, Nicolette, Pepijn, Krista en Ivo)