Van het bestuur: In Griekse sferen

Ondanks het wat druilerige weer was de eerste competitievelddag weer een leuke belevenis. Op de eerste dag van de meivakantie moesten we allemaal wel weer even wennen aan de kou aan de blote benen en het effect van wind en regen op de bal in het spel. Het gaf ons ook weer de gelegenheid om onze kantine weer vol in gebruik te nemen.

ODO 5 was verantwoordelijk voor de organisatie van de maaltijd die we tot de zomer elke keer organiseren als ODO1 thuis speelt (volgende keer 20 mei en 17 juni). Deze zaterdag bevonden we ons in Griekse sferen: gyros, salade en natuurlijk met als toetje de bekende yoghurt met honing. Zestig leden en ouders hadden zich ingeschreven. Dit smaakt naar meer! Welk team zal de volgende keer een flitsend potje eten verzorgen?

Volgende week zaterdag even een wedstrijdloze dag. Hopelijk ontmoeten we elkaar wel even tijdens Koningsdag a.s. donderdag. Dan kunnen we nog herinneringen ophalen over het veilingklokkenspel op het Kerkplein wat altijd een grote hit was en waar we redelijk wat geld mee ophaalden. Dat was vroeger. Sponsoring doen we nu op een andere manier. Daar over later meer. Nu even relaxen op het Pynasplein onder (hopelijk) een warm oranjezonnetje.