Schoolkorfbaltoernooi 16 Mei: helpers gezocht!

Aan alle spelers van ODO senioren, en B, C aspiranten, en ouders!

Op dinsdag 16 Mei wordt er bij ODO het SCHOOLKORFBALTOERNOOI georganiseerd! Het toernooi is van 16.00-20.00 uur en ODO hoopt weer minimaal circa 250 basisschool leerlingen te verwelkomen voor een gezellig toernooi. In de weken voorafgaand aan het toernooi krijgen de leerlingen korfbal clinics aangeboden tijdens gymlessen. Dit is voor ODO een groot en belangrijk evenement, ook om nieuwe leden te kunnen werven. Om alles in goede banen te leiden hebben we heel veel hulp nodig!

Wat voor hulp kunnen we goed gebruiken?

  • We willen alle teams voorzien ODO coaches. Dit willen we vooral ook laten doen door enthousiaste C aspiranten spelers maar uiteraard is alle hulp welkom
  • Alle wedstrijden moeten gefloten worden door een scheidsrechter. hierbij willen we vooral ook B aspiranten aanmoedigen om deze wedstrijdjes te fluiten, als eerste makkelijke ervaring met het leiden van een wedstrijd. Ook hier geldt: alle hulp is welkom!
  • Er zijn bardiensten te vervullen: Het is een drukte van belang met zoveel spelende kids en hun ouders. Dus ook druktes bij de drankjes en hapjes. help mee om dit makkelijker en vlot te laten verlopen!
  • Het parkeren van fietsen is een leuke, op zich staande logistieke klus.
  • En na het toernooi….vele handen maken licht werk bij het gezamenlijk opruimen en de velden weer klaar maken voor de reguliere trainingen voor de senioren teams!
  • En nog veel meer….

Gelukkig zijn er na diverse oproepen al wat aanmeldingen, van zowel spelers als ouders. En we hopen op nog veel meer aanmeldingen!

De jeugdtrainingen voor B, C, D, E en F teams zullen geen doorgang vinden vanwege het toernooi. De trainers/coaches van die teams worden met nadruk gevraagd om zich op te geven om te helpen!

Ook ouders zijn van harte welkom! Bardienst draaien, fietsen parkeren, een team coachen of een wedstrijd fluiten…. alles is mogelijk!

We begrijpen uiteraard dat de begintijd voor een aantal niet haalbaar zal zijn…geen nood, je kan ook wat later komen! Elke hulp is welkom!!

 

Dus geef je op en help ODO om dit toernooi weer tot een groot succes te maken!!!

 

Door op onderstaande link te klikken kan je je aanmelden als vrijwilliger, en kan je ook aangeven vanaf hoe laat je beschikbaar bent. Wij maken dan op basis van de aanmeldingen een indeling waar je ingezet kan worden.

https://forms.office.com/r/UGW468xc1N

 

Wil je nog meer weten of heb je vragen.

Stuur een berichtje naar Marieke Hoekveen 0612732323

 

Alvast bedankt! Namens de organisatie van het schoolkorfbaltoernooi,

Danielle, Addie, Margreet, Krista, Marieke, Rob