Een berichtje vanuit de kantine

De kantine is het afgelopen seizoen een gezondere weg ingeslagen. Dit houdt kort gezegd in dat je nu gezonde keuzes kunt maken in de kantine. Bijvoorbeeld een broodje gezond, vers gebakken en gemaakt met verse producten. Of een lekkere belegde wrap. Ook is er nog steeds het patatje of de kroket.

Wat we verder afgelopen seizoen geïntroduceerd hebben, is een twee wekelijks wisselend assortiment, naast onze vaste menukaart. Het doel hiervan is om afwisselend te zijn, maar ook mensen dingen te laten proberen. De reden dat de producten twee weken te krijgen zijn is, omdat iedereen dan een keer gezellig bij ODO thuis speelt. Heb je ideeën voor een lekker broodje, gezonde snack of iets anders? We horen ze graag. De komende maanden zal er bijvoorbeeld een broodje tonijnsalade voorbij komen, maar ook verschillende belegde panini of een lekkere muffin. Alles zelf en vers bereid.

Dit jaar willen we weer wat nieuwe dingen proberen. Bardiensten draaien is hartstikke gezellig. We zijn altijd op zoek naar mensen die een keer bardienst willen draaien. Dit seizoen willen we naast de gewone bardienst kijken of we een aantal mensen kunnen vinden die het leuk vinden om meerdere keren bardiensten te draaien per seizoen. Dit groepje mensen krijgt dan ook extra begeleiding/informatie. Je hebt dan een klein beetje meer verantwoordelijkheid. Zo willen we meer continuïteit creëren voor de kantine. Als je graag zoals voorheen één keer bardienst wil draaien zijn we nog steeds hartstikke blij met je. De e-mail met voorkeursopgave is al verstuurd door Amanda. Ze wil zo snel mogelijk het rooster voor dit stuk seizoen maken. Dus als je je nog niet opgegeven hebt, doe het snel. Als je niet ingeroosterd bent, maar je wilt wel meedraaien, stuur ons dan een e-mail of spreek ons aan.

Wil je graag in het groepje van bardienst of heb je een idee of juist een klacht? Spreek mij aan, app mij of bel mij op 06-40911266. Ik vind het prettig om een andere mening te horen of een goed gesprek te hebben.

Wij gaan weer aan de slag om lekkere dingen klaar te maken voor jullie dit seizoen.

Groetjes,

Sanneke (contactpersoon kantinecommissie, kc)
Amanda (bardiensten coördinator, bardienst)