Bericht vanuit de maaltijdgroep

De selectie speelt thuis! Wat een gezelligheid op en rondom het veld, gezellige ODO-ers, ouders, familie, vrienden en het team van de week die er zijn om alles compleet te maken. Hoe lekker is het dat er dan na de wedstrijd een heerlijke vers gemaakte maaltijd voor u klaar staat?

Vorig seizoen zijn we als groep begonnen om er elke keer een feestje van te maken, We hebben het landen thema geïntroduceerd; Italiaans en Mexicaans zijn vorig seizoen geweest. Dit jaar komen er weer verschillende landen aan bod: op 10 september trappen we af met Hawaii. Dat wordt een tropisch sfeertje…

Ons doel is een verse, overheerlijke maaltijd neer te zetten. Een beleving te ervaren om je even te wanen in het betreffende land. Doordat we de maaltijden vers bereiden is er ruimte voor allergieën, voorkeuren ed. Dus wil je mee eten, maar dacht je voorheen dat wordt lastig, geef het aan op het inschrijfformulier, of neem even contact op met mij. Sowieso is er altijd een variant de vega is, wel fijn als je het aangeeft op het formulier.

We hopen voor jullie te mogen koken het komend seizoen. Wij hebben er zin in!

Tot snel op het veld,

De maaltijd groep (contactpersoon Sanneke, e-mail)