Inschrijven voor bardiensten

Om het bardienst doen wat aantrekkelijker te maken, werken we tegenwoordig met inschrijving op bardiensten. Dat wil zeggen: je kunt je voorkeuren voor bepaalde data en tijden opgeven. Daar wordt bij de indeling van de bardienst rekening mee gehouden. Let wel: het is geen garantie dat je op die tijd ingedeeld wordt, het is dus alleen een voorkeur! Daarmee hopen we dat het bardienst doen beter aansluit op je privé bezigheden. Je kunt nu immers zelf voorkeursdata en tijden doorgeven. Bijkomend voordeel is dat de indeling van bardiensten voor ODO hiermee ook makkelijker zal worden; win-win dus.

We willen je vragen om z.s.m. meerdere voorkeuren door te geven, om de indeling zo makkelijk mogelijk te maken. Het ligt natuurlijk aan de hoeveelheid barmedewerkers die er totaal beschikbaar zijn en of voldoende mensen de instructie ‘Verantwoord alcohol schenken’ gevolgd hebben in hoeverre we aan je wensen kunnen voldoen, maar per saldo zul je in totaal meestal maar 1 of 2 keer per seizoen ingedeeld worden.

Geef je geen voorkeuren door, dan zullen we je net als voorheen zelf in het bardienstrooster indelen. Ruilen is vanzelfsprekend altijd nog mogelijk. Graag eerst onderling proberen te ruilen en doorgeven via bardienst of een berichtje naar Amanda.

Hoe werkt het doorgeven van voorkeuren voor bardienst?

Om je in te kunnen schrijven heb je een account nodig op de ODO site. Als je dat nog niet hebt kun je dat hier aanmaken.
Om je voorkeuren aan te kunnen geven, ga je naar deze website 

  • Klik op ‘Intekenen bardiensten’
  • Kies je naam uit de dropdownbox
  • Zet hartjes en evt. opmerkingen bij je favoriete diensten
  • Opslaan is niet nodig, je keuzes worden onthouden

Voor vragen kan je terecht bij Amanda (06-51569010) of mail naar bardienst

Zelfs vanuit de keuken kan je het veld prima zien!