Van het bestuur

Deze week is de eerste week na de schoolvakantie. We hopen dat jullie allemaal een ontzettend leuke vakantie hebben gehad en weer gezond en heelhuids weer kunnen beginnen met school en met werk (als jullie daar nog niet mee waren begonnen). Zoals altijd is tijdens deze weken de Technische Commissie ontzettend druk bezig om weer alles rond te krijgen. Jullie hebben waarschijnlijk ook al gezien dat de oefenwedstrijden en de trainingen al verleden week op de website zijn gezet. Al die data en tijden worden dus weer in alle huisagenda’s geplaatst samen met de nieuwe schoolroosters voor de kinderen. De eerste weken van zo’n schooljaar is altijd een drukke bedoening…. Binnenkort krijgen we ook de speelschema’s (staat inmiddels online – red.) en rijbeurten te zien en weten we hoe het complete veldseizoen er uit komt te zien. Hou de website dus goed in de gaten!

Tussen alle wedstrijden door hopen we zoals vanouds natuurlijk ook weer leuke activiteiten te organiseren voor jong en oud met maaltijden, muziek en gezelligheid. Deze week vergadert het bestuur weer voor de eerste keer en zullen we met potlood wat data proberen vast te leggen.

Voor nu wensen wij jullie een plezierig speelseizoen toe en tot ziens op de Baanderheer!

Barbara, Daniëlle, Erik, Laura, Rob en Marjan